☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Εύκαμπτη στεγανωτική μεμβράνη βάσεως FPO ειδικά σχεδιασμένη για τη στεγανοποίηση υπόγειων κατασκευών και θεμελιώσεων, με δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών του υποστρώματος και υψηλή ικανότητα διάχυσης υδρατμών. Διαστάσεις ρολού: 1,5x20,00m.
€ 183,08/
Ρολό
€ 6,10 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η μεμβράνη DRYBASE είναι μια  εύκαμπτη πολυστρωματική μεμβράνη στεγανοποίησης, η οποία αποτελείται από μια στρώση FPO στο πυρήνα της. Η άνω πλευρά της μεμβράνης είναι επενδυμένη με μη υφάντό πολυεστερικό γεωύφασμα (TNT) ανθεκτικό σε αλκάλια, ενώ η κάτω πλευρά επενδύεται με γεωύφασμα ινών πολυπροπυλενίου (TNT/S) βάρους 150gr/m². Η άνω επένδυση της μεμβράνης προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και υψηλή εφελκυστική αντοχή, ενώ ταυτόχρονα η κάτω στρώση διατηρεί το υπόστρωμα στεγνό συμβάλλοντας στην εξάτμιση της ανιούσας υγρασίας της πλάκας, με αποτέλεσμα να αποτρέπει την εμφάνιση τριχοειδών ρωγμών.

 

Η μεμβράνη DRYBASE χάρη στον ειδικό της σχεδιασμό είναι εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό με αποτέλεσμα να αποτρέπει την διείσδυση της υγρασίας στην επιφάνεια του σκυροδέματος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στον έλεγχο διάδοσης των υδρατμών μέσω του υποστρώματος (φράγμα υδρατμών). Η ελαστικότητα της μεμβράνης επιτρέπει την γεφύρωση ρωγμών του υποστρώματος χωρίς αυτές να μεταφέρονται στη τελική επιφάνεια, παρουσιάζοντας υψηλή αντοχή στην υδροστατική πίεση που δέχεται η κατασκεύη. Πρόκειται για μια μεμβράνη στεγανοποίησης που διατηρεί αδιάβροχη την επιφάνεια, ενώ επιπλέον παρουσιάζει υψηλή ανθεκτικότητα σε αλκάλια, βακτήρια χωρίς να μουχλιάζει κατά τη διάρκεια των χρόνων.

 

Κατάλληλη και συμβατή μεμβράνη για στεγανοποίηση οριζόντιων και κατακόρυφων θεμελιώσεων και υπογείων από σκυρόδεμα, ειδικά σε νέες κατασκευές, καθώς και σε επεκτάσεις, εργασίες αποκατάστασης και προκατασκευασμένα στοιχεία από σκυρόδεμα.

 

Η μεμβράνη DRYBASE επικολλάται στην υπάρχουσα επιφάνεια με χρήση ελαστικής κόλλας πλακιδίων C2TES1 (BAU A30 FLEX), ενώ οι αρμοί στην σύνδεση των φύλλων (δεν επικαλύπτονται), καλύπτονται με την ειδική στεγανοποιητική ταινία DRYTAPE σε πλάτος 75mm και επικολλώνται με πολυουρεθανική μαστίχη/κόλλα (BAU 160 ή SEAL PLUS 6).

  

*Προσοχή: Η μαστίχη/κόλλα πρέπει να απλώνεται ελέυθερα σε όλη την επιφάνεια συγκόλλησης και σε ποσότητα τέτοια, ώστε να ξερνάει από την άκρη της ταινίας. Κατανάλωση BAU 160: 5-6 m²/τεμάχιο. (SEAL PLUS 6: 35-40m² δοχείο)

 

*Εναλλακτικά, η συγκόλληση των φύλλων της μεμβράνης DRYBASE στη συνδεσή τους μπορεί να γίνει και με χρήση πιστολιού θερμού αέρα (τύπου lighster). Στη περίπτωση αυτή, τα φύλλα της μεμβράνης επικαλύπτονται κατά 5cm.

 

*Έπειτα από την ολοκλήρωση της στεγανοποίησης, είναι απαραίτητο να τοποθέτηθεί ένα μη ύφαντο γεωύφασμα προστάσιας και διαχωρισμού βάρους τουλάχιστον 150gr/m² σε όλη την επιφάνεια της μεμβράνης.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Υψηλής απόδοσης στεγανοποίηση
  • Γεφύρωση ρωγμών υποστρώματος
  • Αδιαβροχοποίηση επιφάνειας
  • Άμεση εξάτμιση κάθε είδους υγρασίας που μπορεί να προέλθει από το υπόστρωμα
  • Αποτροπή εμφάνισης τριχοειδών ρωγμών
  • Υψηλή ανθεκτικότητα σε αλκάλια, βακτήρια και μούχλα
  • Τοποθέτηση της μεμβράνης πάνω στη νωπή κόλλα πλακιδίων, αποφεύγοντας τους μεγάλους χρόνους αναμονής
  • Ευκολία τοποθέτησης και εγκατάστασης, χωρίς ειδικά εργαλεία.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

  • Θεμελιώσεις
  • Τοίχοι αντιστήριξης
  • Υπόγεια πάρκινγκ
  • Υπόγειες δεξαμενές
  • Σήραγγες
  • Βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες logistics, εγκαταστάσεις αναψυχής
Κατασκευαστής Revestech
Μήκος 20m
Πλάτος 1500mm
Αντίδραση σε Φωτιά Κατηγορία F
Ειδικό Βάρος 650 gr/m²
Ευκαμψία σε χαμηλές θερμοκρασίες -40°C
Πάχος (mm) 1,50
Αντοχή σε Εφελκυσμό (N/50mm) L=700 T=700
Επιμήκυνση (%) L=45 T=45
Αντίσταση Επικάλυψης (N/50mm) 150
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.