☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Εύκαμπτη στεγανωτική μεμβράνη αποσύμπλεξης με βάση τη πολυολεφίνη. Ιδανική λύση για στεγανοποίηση μπάνιων, μπαλκονιών, δωμάτων καθώς και επιφανειών τοίχων και δαπέδων, με δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών του υποστρώματος. Διαστάσεις Ρολού: 1,20x30,00m.
€ 199,42/
Ρολό
€ 5,54 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 4 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η μεμβράνη DRY 50 είναι μια εύκαμπτη στεγανωτική μεμβράνη αποσύμπλεξης, η οποία αποτελείται από διπλό φύλλο θερμοπλαστικής πολυολεφίνης στο πυρήνα της. Επιπλέον, κάθε πλευρά της μεμβράνης είναι επενδυμένη με μη υφαντές ίνες πολυεστέρα, οι οποίες διευκολύνουν πλήρως την πρόσφυση της αντίστοιχης κόλλας είτε του αντίστοιχου κονιάματος πλακιδίων, που χρησιμοποιείται κατά την τοποθέτηση της μεμβράνης.

 

Η ελαστικότητα της μεμβράνης επιτρέπει στην τελική επικάλυψη να λειτουργεί ως ανεξάρτητη στρώση σε σχέση με το υπόστρωμα, με αποτέλεσμα την αποφυγή ρηγματώσεων στη τελική επιφάνεια (π.χ.: κεραμικά πλακίδια), ανεξάρτητα με τις ενδεχόμενες ρηγματώσεις που μπορεί να παρουσιάσει το υπόστρωμα. Ταυτόχρονα, η επένδυση πολυεστερικών ινών στη κατώτατη στρώση της μεμβράνης διατηρεί στεγνό το υπόστρωμα, διευκολύνοντας την εξάτμιση της ανιούσας υγρασίας.

 

Μεμβράνη συμβατή με τους περισσότερους τύπους υποστρωμάτων όπως: Σκυρόδεμα, ελαφρομπετόν, στρώση τσιμεντοκονίας, κεραμικά πλακίδια, επένδυση γυψοσανίδας/τσιμεντοσανίδας, επένδυση με OSB 3 κτλ.

 

Η μεμβράνη DRY50 επικολλάται στην υπάρχουσα επιφάνεια με χρήση ελαστικής κόλλας πλακιδίων C2TES1 (BAU A30 FLEX), ενώ η συγκόλληση των φύλλων της μεμβράνης γίνεται με πολυουρεθανική μαστίχη (BAU 160) είτε με πολυουρεθανική κόλλα (SEAL PLUS 6).

 

Προσοχή: Η μαστίχη/κόλλα πρέπει να απλώνεται ελεύθερα σε όλη την επιφάνεια συγκόλλησης και σε ποσότητα τέτοια, ώστε να ξερνάει από την άκρη της μεμβράνης. Κατανάλωση BAU 160: 5-6 m²/τεμάχιο.(SEAL PLUS 6: 35-40m²/δοχείο)

 

Η επιφάνεια της μεμβράνης δεν πρέπει να αφήνεται ελεύθερη. Η μεμβράνη μπορεί να δεχτεί απευθείας οποιαδήποτε τελική επικάλυψη (π.χ: διάστρωση κόλλας πλακιδίων C2TES1 (BAU A30 FLEX) και τοποθέτηση πλακιδίων). 

 

Για τον υπολογισμό της ποσότητας που χρειάζεται να αγοράσετε, συνυπολογίζοντας φύρες και επικαλύψεις, πρέπει να πολλαπλασιάσετε το εμβαδόν της προς εφαρμογή επιφάνειας με 1,10.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

·         Αποσύμπλεξη και γεφύρωση ρωγμών υποστρώματος.

 

·         Υψηλής απόδοσης στεγανοποίηση, χωρίς να επηρεάζει αισθητά το τελικό ύψος της επιφάνειας.

 

·         Εξάτμιση ανιούσας υγρασίας, εφαρμογή ακόμα και σε σχετικά υγρό υπόστρωμα.

 

·         Τοποθέτηση της μεμβράνης πάνω στη νωπή κόλλα πλακιδίων, αποφεύγοντας τους μεγάλους χρόνους αναμονής.

 

·         Ευκολία τοποθέτησης και εγκατάστασης, χωρίς ειδικά εργαλεία.

 

·         Εφαρμογή πάνω σε επιφάνειες παλαιών πλακιδίων, χωρίς να απαιτείται η αντικατάσταση τους.

 

·         Μεμβράνη ανεπηρέαστη από καιρικές μεταβολές κατά την τοποθέτηση και χρήση της, αυξάνοντας την ταχύτητα των εργασιών εφαρμογής.

 

·         Υψηλή ανθεκτικότητα σε οξέα και αλκάλια.

 

 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

·         Μπάνια, επιφάνειες τοίχων και δαπέδων σε υγρούς χώρους.

 

·         Μπαλκόνια και δώματα.

 

·         Εγγύηση κατ’ ελάχιστο 10ετούς καλής λειτουργίας:

 

 revestech.jpg

Κατασκευαστής Revestech
Μήκος 30m
Πλάτος 1200mm
Αντίδραση σε Φωτιά Κατηγορία F
Ειδικό Βάρος 335 gr/m²
Ευκαμψία σε χαμηλές θερμοκρασίες -40°C
Πάχος (mm) 0,52
Αντοχή σε Εφελκυσμό (N/50mm) L=395 T=130
Επιμήκυνση (%) L=23 T=190
Αντίσταση Επικάλυψης (N/50mm) 110
Αντίσταση σε στατικό φορτίο (kg) 20
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.