☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Ισχυρή μεμβράνη αποσύμπλεξης με βάση το πολυπροπυλένιο, προστατεύοντας το τελικό δάπεδο από την εμφάνιση ρηγματώσεων. Ιδανική λύση για την γεφύρωση ρωγμών του υποστρώματος, με υψηλή ικανότητα διάχυσης υδρατμών. Κατάλληλη για εφαρμογή κάτω από δάπεδα πλακιδίων καθώς και τους περισσότερους τύπους δαπέδων. Διαστάσεις ρολού: 1,00x30,00m.
€ 308,61/
Ρολό
€ 10,29 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 15 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η μεμβράνη DITEC 3 είναι μια ανθεκτική μεμβράνη αποσύμπλεξης, η οποία αποτελείται από πολυαιθυλένιο στο πυρήνα της, ο οποίος είναι επενδυμένος και από τις δύο πλευρές με γεωυφάσματα ινών πολυπροπυλενίου. Ο ειδικός αυτός σχεδιασμός (sandwich), επιτρέπει στη μεμβράνη να λειτουργεί ως μονωτικό στρώμα κάτω από την τελική επικάλυψη του δαπέδου. Επιπλέον, ο ειδικός αυτός σχεδιασμός δίνει την δυνατότητα της γεφύρωσης των ρωγμών του υποστρώματος αποτρέποντας αυτές να μεταφερθούν στην τελική επιφάνεια του δαπέδου. Ως αποτέλεσμα, η μεμβράνη εξουδετερώνει τις καταπονήσεις που δημιουργούνται εξαιτίας των μετακινήσεων μεταξύ του υποστρώματος και της τελικής επιφάνειας, δίνοντας τη δυνατότητα στο τελικό δάπεδο να λειτουργεί ως ανεξάρτητη στρώση σε σχέση με το υπόστρωμα (φαινόμενο αποσύμπλεξης)

 

Χάρη στη λακκώδη δομή της (οπές στη μια πλευρά της μεμβράνης), η DITEC 3 επιτρέπει την ισχυρή και ασφαλή ακγύρωση της τελικής επιφάνειας του δαπέδου πάνω στο υπόστρωμα, ενώ ταυτόχρονα απορροφά και κατανέμει ομοιόμορφα τις φορτίσεις που εμφανίζονται στην επιφάνεια του δαπέδου εξαιτίας της συνεχούς χρήσης και κυκλοφορίας, οι οποίες τείνουν να συμπιέσουν την τελική επφάνεια (πλακίδιο,κ.λ.π.). Επιπλέον, οι συγκεκριμένες εσοχές που δημιουργούνται στην κάτω πλευρά της μεμβράνης εμποδίζουν την ανερχόμενη υγρασία του υποστρώματος να έρθει σε επαφή με την τελική επιφάνεια.

Τέλος, η μεμβράνη DITEC 3 αποτελεί ένα αδιαπέραστο στρώμα κάτω από την τελική επιφάνεια του δαπέδου, το οποίο συμβάλλει στον αερισμό του υποστρώματος αποτρέποντας την συσσώρευση υδρατμών.

 

Η μεμβράνη DITEC 3 επικολλάται στο υπόστρωμα με χρήση ελαστικής κόλλας πλακιδίων C2TES1 (BAU A30 FLEX). Οι αρμοί στην ένωση των φύλλων της μεμβράνης εφάπτονται (δεν επικαλύπτονται). Η τοποθέτηση της μεμβράνης DITEC 3 στο υπόστρωμα γίνεται πάντα με την πλευρά των οπών να κοιτάει προς τα πάνω:

   

            ΝΑΙ                           ΟΧΙ

 

*Στις περιπτώσεις τοποθέτησης της μεμβράνης σε δάπεδα εξωτερικών χώρων όπου απαιτείται και η στεγανοποίηση, γίνέται επιπλέον σφράγιση της μεμβράνης στα κρίσιμα σημεία των αρμών των φύλλων και της περιμέτρου στη συναρμογή με τους κατακόρυφους τοίχους, χρησιμοποιώντας τη στεγανωτική ταινία DRY 50 BAND και το ελαστικό τσιμεντοειδούς βάσης στεγανωτικό κονίαμα BAU S10G (ή BAU S10). Εναλλακτικά, προτείνεται η εφαρμογή της DITEC 3 σε συνδυασμό με τη στεγανωτική μεμβράνή αποσύμπλεξης DRY 80 είτε DRY 120POOL.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Αποσύμπλεξη και γεφυρωση ρωγμών υποστρώματος.
  • Απορρόφηση και ομοιόμορφη κατανομή φορτίων.
  • Προστασία της τελικής επιφάνειας του δαπέδου-ανθεκτική αγκύρωση του δαπέδου στο υπόστρωμα.
  • Εξάτμιση της ανιούσας υγρασίας του υποστρώματος. Ικανότητα διάχυσης υδρατμών.
  • Συμβατή με ενδοδαπέδια θέρμανση σε δάπεδα εσωτερικών χώρων. 
  • Εφαρμογή σε δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
  • Ευκολή-γρήγορη τοποθέτηση και εγκατάσταση, χωρίς ειδικά εργαλεία.
Κατασκευαστής Revestech
Μήκος 30m
Πλάτος 1000mm
Αντίδραση σε Φωτιά Κατηγορία F
Ειδικό Βάρος 550 gr/m²
Πάχος (mm) 3,00
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.