Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
Smart Roof, TRADITIONAL, πράσινο, 100cmΧ33cm, 3,0m²/δέμα.
Διαθεσιμότητα 21 σε απόθεμα
27,18€ / Δέμα (9,06€ / m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Πλαστομερή (APP) ασφαλτικά κεραμίδια Smart Roof, TRADITIONAL (καμπυλωτά), με οπλισμό υαλοπίλημα, διαστάσεων 1,00Χ0,33m, χρώματος πράσινου. Συσκευασία 3,33m²/δέμα (για επικάλυψη 3,00m² στέγης).
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

Tα ασφαλτικά κεραμίδια SmartRoof παράγονται από το ειδικό μίγμα τροποποιημένης πλαστομερούς ασφάλτου με APP πολυμερή υλικά. Είναι οπλισμένα με υαλοπίλημα, το οποίο προσδίδει διαστασιολογική σταθερότητα, έχουν άνω επικάλυψη έγχρωμη ορυκτή ψηφίδα από βασάλτη που προστατεύει το ασφαλτικό μίγμα από υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και κάτω επικάλυψη λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμο για διαχωριστική στρώση των ασφαλτιστικών κεραμιδιών κατά την συσκευασία τους. Εκτός από στέγαση προσφέρουν παράλληλα και στεγάνωση. Είναι εύκαμπτα, κατάλληλα για καμπύλες στέγες και ανθεκτικά στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Για τον υπολογισμό της ποσότητας που χρειάζεται να αγοράσετε, συνυπολογίζοντας φύρες και επικαλύψεις, πρέπει να πολλαπλασιάσετε το εμβαδόν της προς εφαρμογή επιφάνειας με 1,10 ανάλογα με την διαμόρφωση της στέγης.
Προσοχή: για κλίση μικρότερη από 15 μοίρες (25%), απαιτείται η εφαρμογή στεγανωτικής μεμβράνης κεραμοσκεπής

Κατασκευαστής Esha
Τύπος Κυκλικά
Χρώμα Πράσινο
Μήκος 1000 mm
Πλάτος 330 mm

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.