Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
ISOLFON PU 10, ηχοαπορροφητικό φύλλο, 1m²/τεμάχιο
Διαθεσιμότητα 20 σε απόθεμα
3,90€ / Τεμάχιο (3,90€ / m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Ηχοαπορροφητικά επίπεδα φύλλα ISOLFON από αφρώδη εύκαμπτη πολυουρεθάνη, πάχους 10mm, σε τεμάχια διαστάσεων 1,00x1,00m.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

Το ISOLFON - PU αντιμετωπίζει με απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο προβλήματα ακουστικής ρύθμισης και ελέγχου του θορύβου σε δομικές κατασκευές και την βιομηχανία.

Προσφέρει ταυτόχρονα και θερμομόνωση.

Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις

Το ISOLfon - PU παράγεται σε επιπεδές πλάκες από ειδική ποιότητα αφρώδη εύκαμπτη πολυουρεθάνη, χρώματος γκρί σκούρο. Αντιμετωπίζει με απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο προβλήματα ακουστικής ρύθμισης και ελέγχου του θορύβου σε δομικές κατασκευές και την βιομηχανία. Προσφέρει ταυτόχρονα και θερμομόνωση. Παράγεται σε διάφορα πάχη για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες ηχοαπορρόφησης. Προκειμένου να επιτευχθεί υψηλός συντελεστής ηχοαπορρόφησης, ο παραγόμενος αφρός διαθέτει το βέλτιστο ποσοστό κλειστών κυψελίδων οι οποίες απορροφούν την κινητική ενέργεια από ηχητικά κύματα. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Πάχος 10 mm
Κατασκευαστής Αλφα Ακουστική ΕΠΕ

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.