Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
GEOSAN PE-Φ160mm, SN4, σωλήνας αποχέτευσης, 6,0m/τεμάχιο.
Διαθεσιμότητα Σε 2 μέρες
27,94€ / Τεμάχιο (4,66€ / m)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Άκαμπτος σωλήνας αποχέτευσης Geosan PE, διπλού τοιχώματος από HDPE για την αποχέτευση λυμάτων (υπόνομοι) και όμβριων υδάτων, ακαμψία SN4 , Φ160mm, μήκος 6,0m.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

Άκαμπτοι σωλήνες αποχέτευσης Geosan PE, 2ης γενιάς σωλήνες διπλού δομημένο τοιχώματος από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE), ενσωματώνουν τον πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπο σύνδεσης που υπάρχει στον χώρο των σωλήνων αποχέτευσης δικτύου χωρίς πίεση. Έχουν δύο τοιχώματα, ένα κυματοειδές εξωτερικό και ένα λείο εσωτερικό και διατίθενται με ακαμψία δακτυλιδιού SN4 και SN8. Ένα βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι ικανοποιούν πλήρως το πολύ αυστηρό πρότυπο εφαρμογής ΕΝ 13476-3 που αφορά τους σωλήνες αποχέτευσης δικτύου χωρίς πίεση η χρήση του οποίου είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα.

Προτεινόμενες εφαρμογές:

·         Αποχέτευση λυμάτων σε αποχετευτικά δίκτυα

·         Αποστράγγιση των όμβριων υδάτων σε οδικά δύκτια.

·         Κατάλληλοι και για μια πληθώρα εφαρμογών αποχέτευσης ελεύθερης ροής όπως αεροδρόμια, τούνελ, πάρκινγκ, δομικά έργα κ.α.

Χρώμα: Το εξωτερικό τοίχωμα είναι μαύρο RAL 9004 και το εσωτερικό τοίχωμα είναι κίτρινο RAL 1017.

Κατασκευαστής Κουβίδης ΑΒΕΕ
Διάμετρος Φ 160

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.