Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
FONOSTOPLegno, 5mm, 10m²/ρολό
Διαθεσιμότητα 3 σε απόθεμα
85,37€ / Ρολό (8,54€ / m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
FONOSTOPLegno, πάχους περίπου 5mm, βάρους 1,8 kg/m², ρολό διαστάσεων 1,00x10,00m.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

Το FONOSTOPLegno είναι μια ακουστική μόνωση κατά του κτυπογενούς θορύβου που δημιουργείται από την κυκλοφορία των πεζών και είναι ειδικά κατασκευασμένο για χρήση με συστήματα πλωτών ξύλινων δαπέδων. Αποτελείται από ένα ηχο-ελαστικό φύλλο, επενδεδυμένο από τη μία πλευρά με μη-υφαντό, πράσινου χρώματος ύφασμα πολυπροπυλενίου, σε συνδυασμό με ένα υψηλής πυκνότητας μη-υφαντό ελαστικό πολυεστερικό ύφασμα από την άλλη.
Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε σύνθλιψη και γι΄αυτό διατηρεί την απόδοσή του μακροπρόθεσμα. Το FONOSTOPLegno εφαρμόζεται ακριβώς κάτω από το ξύλινο δάπεδο και το προστατεύει από υγρασία διότι η άνω όψη του είναι αδιάβροχη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νέες κατασκευές αλλά επίσης και για την αποκατάσταση-ακουστική μόνωση υπαρχόντων δαπέδων.
Χρησιμοποιείται επίσης, κάτω από τσιμεντοκονίες, σε ειδικές περιπτώσεις όπου απαιτείται πολύ υψηλή αντοχή στη συμπίεση.

Κατασκευαστής Index
Πάχος 5 mm
Εφαρμογή σε Πλωτά ξύλινα δάπεδα

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.