Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες
EshaSealer Νο 1, 5kg/δοχείο. 
Διαθεσιμότητα 3 σε απόθεμα
11,45€ / Δοχείο (2,29€ / kg)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Πλαστομερής ασφαλτική μαστίχη EshaSealer Νο 1, 5kg/δοχείο. Ενδεικτική κατανάλωση για πλάτος αρμού 2,0cm και βάθος 1,4cm, 336gr/m.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

To EshaSealer Νο 1 είναι πλαστομερής ασφαλτική μαστίχη σφράγισης αρμών, εφαρμοζόμενη εν ψυχρώ, κατάλληλη για οριζόντιους και κατακόρυφους αρμούς μικρού πλάτους. Περιέχει μίγμα εξευγενισμένης ασφάλτου, διαλυτών, πλαστικοποιητών, συνθετικών ελαστικών και ανόργανων ινών. Aκολουθεί τις συστολοδιαστολές στις συνήθεις παραμορφώσεις ενός αρμού, χωρίς να παρουσιάζει τάσεις, λόγω της θερμοπλαστικής του φύσης. Με την πάροδο του χρόνου σχηματίζει σκληρό υμένα στην επιφάνεια του αρμού, ενώ η μάζα του παραμένει πλαστική.
Προτεινόμενες εφαρμογές:
-Γενικές επισκευές - επιδιορθώσεις λεπτομερειών ασφαλτικών μεμβρανών
-Σφράγιση συγκόλληση ασφαλτικών κεραμιδιών
-Περιμετρική σφράγιση στεγανωτικών ασφαλτικών στρώσεων
-Σφράγιση ρωγμών σε σκυρόδεμα, σοβά ή τούβλο
-Σφράγιση οριζόντιων και κατακόρυφων αρμών διαστολής δευτερεύουσας σημασίας, όπως βιομηχανικά δάπεδα, επιστρώσεις πλακών δωμάτων, αρδευτικά κανάλια, κλπ.
-Συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών
Πριν τη χρησιμοποίηση του EshaSealer Νο 1 χρειάζεται αστάρωμα στις παρειές του αρμού με το ασφαλτικό βερνίκι EshaLac 50S.

Κατασκευαστής Esha
Εφαρμογή Συγκόλληση
Σύσταση Ασφαλτικές
Χρώμα Μαύρη
Διεύθυνση αρμού Οριζόντιος και Κατακόρυφος
Εικόνα της Eshalac 50S, 17kg/δοχείο. Eshalac 50S, 17kg/δοχείο.
33,76€ / Δοχείο

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.