Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
BAU STAR, τσιμεντοειδής κόλλα C2TE S1, λευκή, 23kg/σακί
Διαθεσιμότητα 48 σε απόθεμα
10,66€ / Σακί (0,46€ / kg)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Ελαστική ρητινούχα κόλλα πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης με αξεπέραστη πρόσφυση στις επιφάνειες και ιδιαίτερα υψηλό συντελεστή παραμόρφωσης σε καταπονήσεις διάτμησης, Κατανάλωση 1,5- 4kg/m² ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του πλακιδίου.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

Υψηλών προδιαγραφών ελαστική ρητινούχα κόλλα πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης με αξεπέραστη πρόσφυση στις επιφάνειες και ιδιαίτερα υψηλό συντελεστή παραμόρφωσης σε καταπονήσεις διάτμησης. Για πολύ υψηλές απαιτήσεις σε αντοχή, σε ρηγματώσεις, σε έντονες συστολοδιαστολές και κορυφαία αντοχή στον παγετό και την υγρασία.
Για συγκόλληση πλακιδίων παντός τύπου και όλων των διαστάσεων και βάρους σε τοίχους και δάπεδα.

Ιδανική για επιφάνειες από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία, πλινθοδομή, σοβάδες καθώς επίσης και για τα πλέον απαιτητικά υποστρώματα όπως παλαιά στρώση πλακιδίων, ενδοδαπέδια θέρμανση, μωσαϊκά, πισίνες, γυψοσανίδες, στεγανοποιητικά υλικά τσιμεντοειδούς βάσης, μεταλλικές επιφάνειες και γενικά σε επιφάνειες που απαιτείται πολύ υψηλή πρόσφυση και ευκαμψία. Προσφέρει αυξημένη θιξοτροπία κατά την εφαρμογή και χαμηλή ολίσθηση όταν τα πλακάκια τοποθετούνται σε κάθετες επιφάνειες.

Κατατάσσεται ως ενισχυμένη κόλλα τύπου C2ΤE S1 σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία EN 12004

Κατασκευαστής Bauskin
Σύσταση κόλλας Τσιμεντοειδής
Ομάδα C2TES1 (θιξοτροπική)
Χρώμα Λευκή
Κατανάλωση περίπου 1,5 - 4 kg/m²
Θερμοκρασία εφαρμογής +5 °C έως +35 °C
Συσκευασία 23kg

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.