Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
BAU FINISH, έτοιμος στόκος, λευκός, 18kg/δοχείο
Διαθεσιμότητα 25 σε απόθεμα
8,78€ / Δοχείο (0,49€ / kg)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Υπέρλεπτος ακρυλικός στόκος σπατουλαρίσματος μεγάλων επιφανειών, έτοιμος προς χρήση, για δημιουργία μίας απόλυτα λείας επιφάνειας σε τοίχους και ταβάνια. Κατανάλωση: 0,3-1,8 kg/m2 ανάλογα με την επιπεδότητα της επιφάνειας.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

Υπέρλεπτος ακρυλικός στόκος σπατουλαρίσματος μεγάλων επιφανειών,  έτοιμος προς  χρήση,  για δημιουργία μίας απόλυτα λείας επιφάνειας σε τοίχους και ταβάνια. Για εσωτερική χρήση σε επιφάνειες από σοβά, γυψοσανίδα ή σκυρόδεμα. Προσφέρει μια πολύ λεία, ομοιόμορφη και συνεκτική επιφάνεια  έτοιμη να βαφεί με πλαστικά χρώματα ή ριπολίνες. Εξαιρετικό για τα γεμίσματα, δουλεύεται εύκολα  και απλώνεται μαλακά. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται πολύ εύκολα με το χέρι και με τριβείο, χωρίς πολύ  σκόνη ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα στην αναπνοή και τα μάτια του τεχνίτη.  Ο στόκος BAU FINISH  χρησιμοποιείται για το σπατουλάρισμα μετά το στοκάρισμα αρμών, καθώς και για καθολική επικάλυψη επιφανειών από σοβά ,σκυρόδεμα κ.α .

 

Μορφή:  Στόκος βάσεως ειδικών ρητινών.

Χρώμα:  λευκό

Ειδικό βάρος:  1,85 kglit

Κατανάλωση: 0,3-1,8 kg/m2 ανάλογα με την επιπεδότητα της επιφάνειας και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περίπου  1 kg / m² ανά στρώση πάχους 0,5 mm.

Θερμοκρασία εφαρμογής:+10 έως +350C

Επιπεδότητα κλίμακας Q2 έως Q4 ποιότητα επιφανειών

Κατασκευαστής Bauskin
Χρήση για Σπατουλάρισμα - Φινίρισμα
Σύσταση υλικού Ακρυλικά

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.