Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
Akusticell PRO 40/10, VIOL (αυγοθήκη), 1,00m²/τεμάχιο
Διαθεσιμότητα 154 σε απόθεμα
7,07€ / Τεμάχιο (7,07€ / m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
AKUSTICELL PRO 40/10 VIOL (αυγοθήκη), ηχοαπορροφητικό φύλλο από αφρώδη εύκαμπτη πολυουρεθάνη, πάχους 40 mm, σε τεμάχια διαστάσεων 1,00 x1,00 m. Χρώμα μαύρο.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

To Akusticell PRO 40/10 VIOL (αυγοθήκη) είναι ένα ηχοαπορροφητικό εύκαμπτο φύλλο αφρού πολυουρεθάνης που χρησιμοποιείται για ηχομόνωση και θερμομόνωση και έχει υψηλή απόδοση απορρόφησης του ήχου σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Η επιφάνεια VIOL (αυγοθήκη) σχηματίζεται με ειδικό μηχάνημα κοπής και αυτή η κυματοειδής επιφανειακή διαμόρφωση του προσδίδει πολλαπλάσια ενεργή ηχοαπορροφητική επιφάνεια. Το akusticell παράγεται με τη διαδικασία εμποτισμού και έχει πυκνότητα 70 - 90 kg/m³. Δεν είναι εύφλεκτο, κατηγορία -0- σύμφωνα με έκθεση BS 476 από την Warrington Fire Research Company. Το χαρακτηριστικό της μη αναφλεξιμότητας του, δεν επιτρέπει την τήξη του, τον σχηματισμό υγρών σταγόνων ή αλλαγές στη δομή του. Δεν περιέχει αλογόνα, βαρέα μέταλλα και δεν μουχλιαζει όταν εκτίθεται σε υγρασία.Το συνολικό του πάχος είναι 40 mm και το πάχος της βάσης είναι 10 mm. Χρώμα μαύρο.
Χρησιμοποιείται:
- Στην αυτοκινητοβιομηχανία
- Στον κλάδο των κατασκευών
Χρήσεις:
- Σε στούντιο ηχογράφησης
- Σε disco, bar
- Σε home theatres
- Σε αεραγωγούς
- Σε γεννήτριες
- Σε αεροσυμπιεστές
- Σε κουβούκλια μηχανημάτων
- Ηχοπαγίδες
- Στις καμπίνες των θορυβωδών μηχανημάτων

Κατασκευαστής Akustik foam
Πάχος 40 mm

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.