☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Χημικό αγκύριο δύο συστατικών, πιστοποιημένο για αγκυρώσεις σε τούβλο και μη ρηγματωμένο σκυρόδεμα. Κατάλληλο για στερέωση μεταλλικών κλιμακοστασίων διαφυγής από πυρκαγία, χειρολησθήρων και στέγαστρων. Φύσιγγα: 300ml.
€ 9,19/
Φύσιγγα
€ 9,19 (Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το FIS P Plus 300T είναι ένα χημικό αγκύριο δύο συστατικών με βάση τη ρητινή πολυεστέρα(υβριδικό κονίαμα πολυεστέρα). Η ρητίνη και ο σκληρυντής βρίσκονται σε δύο χωριστές φύσιγγες, οι οποίες αναμειγνύονται και ενεργοποιούνται στο ακροφύσιο ανάμιξης, πριν την εξώθηση τους από αυτό. Στη συνέχεια, το κονίαμα εξωθείται χωρίς φυσαλλίδες και εφαρμόζεται στη βάση της τρύπας, με αποτέλεσμα να συγκρατεί όλη την επιφάνεια του κοχλία αγκύρωσης και να τη σφραγίζει. Ο συγκεκριμένος τύπος χημικού αγκυρίου προσφέρει αγκύρωση χωρίς μηχανική εκτόνωση, γεγονός που επιτρέπει τη στερέωση κοντά σε ακμές και με μικρές αξονικές αποστάσεις.

Τοποθετείται με απλό πιστόλι έγχυσης σιλικόνης (δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός). Οι μερικώς χρησιμοποιημένες φύσιγγες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν προσαρμόζοντας νέο ακροφύσιο ανάμιξης, ελαττώνοντας έτσι το συνολικό κόστος και εξοικονομώντας χρόνο.

Τo χημικό αγκύριο FIS P PLUS 300T είναι πιστοποιημένο για αγκυρώσεις σε μη-ρηγματωμένο σκυρόδεμα (C20/25 έως C50/60), διάτρητο και συμπαγές τούβλο, καθώς και σε επιφάνεια πορομπετόν. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για αγκύρωση σε συμπαγές τούβλο ελαφρομπετόν.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: 

  • Τέντες
  • Σκέπαστρα
  • Πυροσβεστικές φωλιές
  • Στέγαστρα
  • Κλιμακοστάσια διαφυγής
  • Βιομηχανικες πόρτες
  • Γκαραζόπορτες
  • Κουπαστές

 

 

Κατασκευαστής Fischer Hellas
Χρόνος Σκλήρυνσης 60 λεπτά (-10-20°C)
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.