☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Σύστημα στεγανοποίησης μπαλκονιού με ελαστικό τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα, 2 συστατικών, BAU S10G, χρώματος γκρι. Κατάλληλο για να δεχθεί κάθε είδους τελικής επιφάνειας.
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

ΜΠΑΛΚΟΝΙ BAU S10G γράφιμα.jpg

1. Κεραμικά πλακίδια.

2. Ελαστικό στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών.

3. Υφιστάμενο υπόστρωμα.

4. Φέρουσα πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:

1. Αρχικά πρέπει να γίνει έλεγχος των κλίσεων της επιφάνειας για την σωστή απορροή των ομβρίων. Απαιτούμενη κλίση επιφάνειας απορροής: 1,5-2,0 %.

 

2. Αφού η επιφάνεια κλίσεων έχει στεγνώσει, απομακρύνονται ρύποι, λάδια, σκόνες και αποκολλημένα είτε σαθρά τμήματα. Η επιφάνεια εξομαλύνεται  από αιχμηρές προεξοχές και τυχόν κενά γεμίζονται με το επισκευαστικό κονίαμα BAU R4.

  • Για επιφάνειες που έχουν εκτεθεί σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία κατά την διάρκεια των πολύ ζεστών ημερών του καλοκαιριού ή σε πολύ απορροφητικά υποστρώματα, συνιστάται η εφαρμογή μίας στρώσης από αστάρι BAU AD  ή ελαφρά διαβροχή τoυ υποστρώματος χωρίς να λιμνάσει το νερό, ώστε να μειωθεί η υδατοαπορροφητικότητα και να αποφευχθεί η γρήγορη αφυδάτωση του κονιάματος.
  • Για μη απορροφητικές επιφάνειες, προτείνεται το υπόστρωμα να ασταρωθεί με το BAU LOCK για την ενίσχυση της πρόσφυσης του.

 

3. Προετοιμάζεται το  μίγμα των δύο συστατικών με χρήση ηλεκτρικού αναδευτήρα χαμηλών στροφών.

  • Η προσθήκη περισσότερου νερού από την αναγραφόμενη μπορεί να προκαλέσει μείωση των τελικών αντοχών του κονιάματος. Συνιστάται περιοδική ανάδευση χωρίς την προσθήκη νερού.

 

4. Ύστερα το μίγμα BAU S10G εφαρμόζεται με ρολό, σκληρή βούρτσα ή σπάτουλα, σε δύο και πλέον χέρια. Αφού επαλειφθεί το πρώτο χέρι, απλώνεται το ενισχυτικό γεωέφυσμα DECKTEX PES για τον οπλισμό της στρώσης και πιέζεται ελαφρά με ένα ρολό. Το δεύτερο χέρι εφαρμόζεται πάνω στο γεωύφασμα και στο πρώτο χέρι, όταν αυτό «τραβήξει» αρκετά, τουλάχιστον 5-10 ώρες, αλλά πριν ξηρανθεί τελείως. Εφόσον απαιτείται εφαρμόζεται και μια τρίτη στρώση. Η κάθε στρώση δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 1-2mm. Κατανάλωση BAU S10G: 2-4 kg/m².

  • Κατά την τοποθέτηση του ενισχυτικού γεωυφάσματος DECKTEX PES τα φύλλα θα πρέπει να επικαλύπτονται μεταξύ τους κατά 10cm.

 

5. Τέλος, αφού στεγνώσει πλήρως η στεγανωτική στρώση BAU S10G, επικολλάμε τα κεραμικά πλακίδια με την ελαστική κόλλα πλακιδίων C2TES1 BAU Α30 FLEX. Κατανάλωση BAU A30 FLEX: 1,5 – 4,0 kg/m².

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.