☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Πυράντοχο μεταλλικό κολάρο επενδυμένο με γραφίτη υψηλής διόγκωσης. Κατάλληλο για τη σφράγιση πλαστικών(εύφλεκτων) σωληνώσεων, κατά τη διέλευση τους σε εφαρμογές τοίχων και δαπέδων, παρέχοντας υψηλού χρόνου πυραντίσταση(έως και 4 ώρες). Διαθέσιμες διάμετροι:Φ30 έως Φ200mm.
Τηλεφωνήστε για τιμή
Διαθεσιμότητα: σε 6 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το πυράντοχο κολάρο FFC φέρει στο εξωτερικό του κέλυφος ένα χαλύβδινο κυλινδρικό περίβλημα, το οποίο είναι επενδυμένο με γραφίτη υψηλής διόγκωσης. Κατά την επαφή με τη φωτιά, η επένδυση αυτή(γραφίτης) αντιδρά και διογκώνεται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να σφραγίσει πλήρως το πέρασμα των σωληνώσεων.

Το πυράντοχο κολάρο FFC είναι σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζει ακριβώς γύρω από το σωλήνα, ενώ η στερέωση του στην εκάστοτε επιφάνεια επιτυγχάνεται με τη χρήση των κατάλληλων μεταλλικών βυσμάτων. Η ειδική αυτή σχεδίαση του, δίνει τη δυνατότητα στο πυράντοχο κολάρο να καλύπτει υψηλές απαιτήσεις χρόνου πυραντίστασης (έως και 4 ώρες).

Μπορεί να εφαρμοστεί σε πλαστικές εύφλεκτες σωληνώσεις, κατά τη διέλευση τους τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κατακόρυφες επιφάνειες. Κατά την εφαρμογή του, οποιοδήποτε μικρό κενό (έως 10mm) που δημιουργείται μεταξύ του κολάρου και της επιφάνειας, μπορεί να πληρωθεί με το πυράντοχο ηχομονωτικό σφραγιστικό FIAM. Σε περιπτώσεις μεγαλύτερων κενών, η κάλυψη αυτών γίνεται είτε με το πυράντοχο τσιμέντο FFSC, είτε με το σύστημα πυράντοχου πανέλου FCPS.

*Κατά την εφαρμογή του κολάρου σε τοιχοποιίες και χωρίσματα, συνιστάται η τοποθέτηση του και στις δύο πλευρές των χωρισμάτων, ενώ στη περίπτωση εφαρμογής του κολάρου σε σωληνώσεις που τρέχουν εγκάρσια του δαπέδου, το κολάρο τοποθετείται μόνο στη κάτω πλευρά του δαπέδου.

 

Διατίθεται σε διαφορετικές διαμέτρους κατόπιν παραγγελίας: Φ30 έως Φ200mm.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

·         Εύκολη τοποθέτηση ανά πάσα στιγμή.

·         Αδιάβροχο.

·         Κατάλληλο για διαφορετικές διαμέτρους σωληνώσεων.

·         Ειδικά σχεδιασμένες προεξοχές για τη τοποθέτηση των βυσμάτων.

·         Πλήρως ασφαλής στερέωση, χάρη στα διπλωμένα άκρα(προεξοχές).

 

 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

·         Πλαστικοί εύφλεκτοι σωλήνες(PVC, HDPE, MDPE, APS).

·         Επιφάνειες σκυροδέματος.

·         Επιφάνειες ξηράς δόμησης.

·         Προκατασκευασμένα δάπεδα.

Κατασκευαστής Fischer Hellas
Χρώμα Κόκκινο και εσωτερικά μαύρο εξάρτημα
Οσμή Άοσμο
Διαστολή Σημαντική διαστολή σε θερμοκαρασία > 180°C
Fire rating έως 4 ώρες
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.