☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Πολυμορφική αντικραδασμική ανάρτηση με Regufoam, 20 Kp με 25mm πάχος ελαστικού, για ανάρτηση ψευδοροφών σε κτιριακές εφαρμογές.
Τηλεφωνήστε για τιμή
Διαθεσιμότητα: σε 4 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το μεταλλικό περίβλημα του πολυμορφικής αντικραδασμικής ανάρτησης Vibro CH.F είναι από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα κατάλληλα διαμορφωμένο. Διατίθενται όλα τα διαγράμματα για την μηχανική του συμπεριφορά, τα οποία έχουν προκύψει από μετρήσεις στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης και συνοδεύονται από τα ανάλογα πιστοποιητικά.
Το μεταλλικό περίβλημα του Vibro CH.F φέρει εγκοπές σε κατάλληλες θέσεις έτσι ώστε εύκολα με την πίεση του ενός χεριού να μπορεί να μετασχηματισθεί σε οποιαδήποτε από τις εικόνες (1), (2), (3). Με τον τρόπο αυτό μπορεί να βοηθήσει τον τεχνικό να το χρησιμοποιήσει σε όποια μορφή επιθυμεί.

Η εικόνα (1) βιδώνεται πλευρικά στο προφίλ ανάρτησης ψευδοροφής.
Η εικόνα (2) στερεώνεται με δύο εκτονούμενα βύσματα στην οροφή.
Η εικόνα (3) στερεώνεται με βύσμα στην οροφή.
Η μορφή (4) αναρτάται με γάντζο ή άλλο κατάλληλο μέσο.

ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ
Το Vibro-CH.F χρησιμοποιείται για Αναρτήσεις ηχομονωτικών ψευδοροφών από γυψοσανίδα, Αντικραδασμική ανάρτηση μηχανημάτων, σωληνώσεων και αεραγωγών κλπ.
Το ελαστικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι υψηλής τεχνολογίας διογκωμένη πολυουρεθάνη ημίκλειστων κυψελίδων με την εμπορική ονομασία Regufoam®. Διατίθενται όλα τα διαγράμματα και πιστοποιητικά για την μηχανική του συμπεριφορά.
Παρέχεται με μονή στρώση ελαστικού (12 mm) για μειωμένο κόστος ή διπλή στρώση (25 mm) για καλύτερη απόσβεση κραδασμών.
Παρέχεται και με επιπλέον πάχη ελαστικού (37 mm) και (50 mm) στρώση ελαστικού για ακόμα μικρότερη ιδιοσυχνότητα. Όσο μικρότερη ιδιοσυχνότητα τόσο καλύτερη απόσβεση κραδασμών.

Κατασκευαστής Vibro
Εφαρμογή Οροφή
Τύπος Αντικραδασμική ανάρτηση
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.