Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
Πλάκα GLASROC X, 12,5mm, 2400x1200mm, 2,88m²/τεμάχιο.
Διαθεσιμότητα 80 σε απόθεμα
15,06€ / Τεμάχιο (5,23€ / m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Πλάκα GLASROC X, προϊόν γύψου επενδεδυμένο αμφίπλευρα με λευκό υαλοΰφασμα, ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία, τη μούχλα και την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, πάχους 12,5mm, διαστάσεων 2400x1200mm, με λοξό τελείωμα.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads

Η Glasroc Χ είναι μια πρωτοποριακή γυψοσανίδα υψηλών προδιαγραφών, που περιέχει ειδικά πρόσθετα για μεγαλύτερη αντοχή σε υγρασία και μούχλα τα οποία της προσδίδουν εξαιρετικές επιδόσεις στις εξωτερικές συνθήκες και στους υγρούς χώρους. Είναι επενδεδυμένη αμφίπλευρα με λευκό υαλοΰφασμα, ειδικής επεξεργασίας, ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. . Το υαλοΰφασμα ενσωματώνεται φυσικά στον πυρήνα του γύψου, εξασφαλίζοντας ισχυρούς δεσμούς με τον πυρήνα, διαμορφώνοντας παράλληλα μια συμπαγή πλάκα υψηλής συνοχής και στιβαρότητας. .  Οι παραπάνω ιδιότητες και χαρακτηριστικά της Glasroc Χ, την καθιστούν ως το ιδανικό υπόστρωμα για Αεριζόμενες Προσόψεις, Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης (ΕΤΙCS) καθώς και για Άμεση Εφαρμογή Επιχρίσματος (Direct Render). .  Η Glasroc Χ αποτελεί επίσης την τέλεια λύση για εξωτερικές οροφές, κούτελα, συστήματα εξωτερικής τοιχοποιίας και συστήματα επένδυσης προσόψεων.

Κατασκευαστής SAINT-GOBAIN
Πάχος 12,5 mm
Διαστάσεις 1,20m x 2,40m
Κατηγορία ακαυστότητας Class A1 (EN 13501-1)
Αντοχή UV 12 μήνες

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.