☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Eύκαμπτο μεταλλικό στήριγμα γυψοσανίδας με μετρική βίδα, κατάλληλο για στερέωση σε λεπτότοιχα υλικά τοιχοποιίας πάχους από 3 έως 13mm. Η εφαρμογή του γίνεται με ειδική πένσα(πριτσιναδόρος) καθώς και με ηλεκτρικό κατσαβίδι είτε κατσαβίδι μπαταρίας. Μήκος:32mm.
€ 7,06/
Κουτί
€ 0,14 (Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 3 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το μεταλλικό στήριγμα ΗΜ S είναι ένα εύκαμπτο στήριγμα με μετρική βίδα, κατάλληλο για λεπτότοιχα υλικά τοιχοποιίας πάχους από 3 έως 13mm. Η στερέωση του βύσματος στην τοιχοποιία επιτυγχάνεται με την βοήθεια ειδικής πένσας (πριτσιναδόρου), καθώς κατά το τράβηγμα του κεφαλιού του βύσματος, αυτό ανοίγει και βρίσκει αντίσταση στη πίσω πλευρά του τοίχου, εξασφαλίζοντας έτσι τη πλήρη αγκύρωσή του. Εναλλάκτικα, η στερέωση του βύσματος μπορεί να γίνει με κοινό ή ηλεκτρικό κατσαβίδι.

Επιπλέον, το μετρικό σπείρωμα του στηρίγματος, επιτρέπει τη συχνή αφαίρεση και επανατοποθέτησή του, δίνοντας μεγάλη ευελεξία επί τόπου στη κατασκευή. Οι προεξοχές του βύσματος (νύχια), εξασφαλίζουν την απόλυτη και ασφαλή στερέωση-κλείδωμα πάνω στην επιφάνεια του δομικού υλικού, ενώ ταυτόχρονα οι ειδικά διαμορφωμένοι βραχίονες του συμβάλλουν στην ανάληψη υψηλών φορτίων.

Το μεταλλικό στήριγμα HM S βρίσκει εφαρμογή πάνω σε επιφάνεια γυψοσανίδας, ινοσανίδας, τσιμεντοσανίδας, μοριοσανίδας, πλάκας OSB κ.α.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

  • Φωτιστικά
  • Ελαφριά ράφια
  • Κρεμάστρες
  • Κουρτινόξυλα
Κατασκευαστής Fischer Hellas
Τύπος Βύσμα ανάρτησης φορτίου
Μήκος 32mm
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.