☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Αφρός πολυουρεθάνης PUP 750 ETICS B1, πιστολιού, πιστοποιημένος για τη συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών εξηλασμένης και διογκωμένης πολυστερίνης σε συστήματα θερμοπρόσοψης ETICS. Κατανάλωση: 5-10 m²/φιάλη.
€ 7,86/
Φιάλη
€ 7,86 (Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 23 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

 

Ο PUP 750 ETICS B1 είναι ένας αφρός πολυουρεθάνης ενός συστατικού χωρίς διαλύτες, πιστοποιημένος για την συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών από στυρένιο, όπως διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) και εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS), σε συστήματα θερμοπρόσοψης ETICS. O συγκεκριμένος αφρός πολυουρεθάνης παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες των δομικών υλικών εκτός από πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, σιλικόνη και teflon. Εμφανίζει χαμηλή διόγκωση κατά την τοποθετησή του, εξασφαλίζοντας έτσι την γρήγορη και ασφαλή στερέωση των θερμομονωτικών πλακών στην επιφάνεια του δομικού υλικού. Η συγκόλληση με τη κόλλα αφρού πολυουρεθάνης δίνει τη δυνατότητα η μηχανική στερέωση των πλακών και η εφαρμογή της βασικής στρώσης του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης να γίνουν την ίδια ημέρα, χάρη στο μικρό χρόνο αναμονής.

 

Ο αφρός συγκόλλησης PUP 750 ETICS B1 εφαρμόζεται με το κατάλληλο πιστόλι αφρού πολυουρεθάνης και συνιστάται ιδανικά για εφαρμογή σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος μεταξύ +10°C και +25°C. 

 

Η συγκεκριμένη κόλλα αφρού πολυουρεθάνης προτείνεται επίσης για την συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών σε περιπτώσεις μόνωσης εσωτερικής τοιχοποιίας, οροφής καθώς και γεμισμάτων περιμετρικά των πλακών.

 

Κατασκευαστής Fischer Hellas
Σύσταση Πολυουρεθανική
Θερμική αγωγιμότητα 0,03 W/mK
Χρώμα Ανοιχτό πράσινο
Θερμοκρασία εφαρμογής +10 °C έως +25 °C
Αντοχή σε θερμοκρασία -40 °C to +90 °C
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.