☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού, PUP 750 B3, χαμηλής διόγκωσης. Κατάλληλος για σφράγιση και πλήρωση οπών, κενών και ρωγμών στις περισσότερες επιφάνειες δομικών υλικών. Φιάλη: 750ml.
€ 6,86/
Φιάλη
€ 6,86 (Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 6 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

O PUP 750 B3 είναι ένας αφρός πολυουρεθάνης ενός συστατικού, κατάλληλος για τη πλήρωση και τη σφράγιση κενών, ρωγμών και οπών σε όλες τις επιφάνειες δομικών υλικών, εκτός από πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, σιλικόνη και τεφλόν. O συγκεκριμένος ελαστικός αφρός πολυουρεθάνης χαρακτηριζέται από την ανθεκτικότητά του στην υγρασία και την γήρανση, αλλά είναι ευαίσθητος στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Προσφέρει εξαιρετική σφράγιση στην επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά στην ηχομόνωση της κατασκευής (Rw=60dB αερόφερτος ήχος).

Εφαρμόζεται με το κατάλληλο πιστόλι αφρού πολυουρεθάνης. Δεν παρουσιάζει συρρίκνωση μετά την σκλήρυνσή του.

Ο αφρός PUP 750 B3 προτείνεται σαν ιδανική λύση για την μόνωση και τη σφράγιση κενών σε κουφώματα, κάσες, πόρτες, σηληνώσεις, καθώς και για τη μόνωση σε στέγες με κεραμίδια. Μπορεί να εφαρμοστεί επίσης σε επιφάνειες υλικών ξηράς δόμησης.

Κατασκευαστής Fischer Hellas
Σύσταση Πολυουρεθανικές
Θερμοκρασία εφαρμογής +10 °C έως +30 °C
Διάρκεια ζωής 12 μήνες
Αντοχή σε θερμοκρασία -40 °C to +90 °C
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.