☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Βιδωτό αγκύριο μόνωσης TERMOFIX 6H-NT 80mm με γαλβανιζέ βίδα, ιδανικό για στερέωση θερμομονωτικών πλακών πάνω σε επιφάνεια γυψοσανίδας, τσιμεντοσανίδας, ινοσανίδας, μοριοσανίδας, πλάκας OSB, MDF, μασίφ ξύλου. Eφαρμόζεται φρεζαριστά είτε με δραπανοκατσάβιδο. Κατάλληλο για πάχη θερμομονωτικού υλικού 20-50mm.
€ 34,70/
Κουτί
€ 0,35 (Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το TERMOFIX 6H-NT είναι ένα βιδωτό αγκύριο μόνωσης με γαλβανιζέ βίδα, κατάλληλο για την στερέωση θερμομονωτικών πλακών πάνω σε επιφάνεια γυψοσανίδας, τσιμεντοσανίδας, ινοσανίδας, πλάκας OSB και MDF. Αποτελείται από έναν δισκό στήριξης(ροδέλα) από πολυαμίδιο και μια πιστοποιημένη γαλβανιζέ βίδα FISCHER Power-Fast. Εφαρμόζεται με τη βοηθεία δραπανοκατσάβιδου, για περαστή τοποθέτηση χωρίς να απαιτείται προ-διάτρηση(τρύπημα) του υλικού. Εναλλακτικά, μπορεί να εφαρμοστεί και φρεζαριστά. Μετά την τοποθέτηση του αγκυρίου, η τρύπα που αφήνει ο δίσκος καλύπτεται με την αντίστοιχη τάπα προστασίας, με σκοπό την επίπεδη επιφάνεια της μόνωσης.

Το ελάχιστο βάθος αγκύρωσης του στηρίγματος είναι 30mm, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση του. Το TERMO FIX 6H-NT 80mm χρησιμοποιείται για τη στήριξη θερμομονωτικού υλικού πάχους 20-50mm.

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

  • Στερέωση πλακών εξωτερικής θερμομόνωσης σε ξύλινη κατασκευή
  • Τοποθέτηση πρόσωπο με πλάκες θερμομονωτικού υλικού (π.χ. πολυστερίνης)
  • Τοποθέτηση πρόσωπο με πλάκες ξυλόμαλλου

Μήκος: 80mm  Διάμετρος Ροδέλας: 60mm  Διάμετρος Βίδας: 6mm.

Κατασκευαστής Fischer Hellas
Τύπος Βίδα στερέωσης
Μήκος 80 mm
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.