☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Πλάκα υπερυψωμένου δαπέδου, τύπος 410 της Weiss, με πυρήνα από ινοπλισμένο ανυδρίτη, διαστάσεων 600Χ600Χ32 mm, επικαλύψεις: άνω Gerflor Mipolam Classic 0005, χρώματος γκρι, πάχους 2mm και περιμετρικά ταινία PVC. Κατανάλωση: 2,78 τεμάχια/m².
Τηλεφωνήστε για τιμή
Διαθεσιμότητα: σε 40 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το 410 της Weiss, είναι πάνελ κατασκευασμένο από ινοπλισμένο ανυδρίτη (Calcium Sulphate), διαστάσεων 600Χ600Χ30 mm επενδεδυμένη από την επάνω πλευρά με PVC τύπου Gerflor Mipolam Classic και περιμετρικά στις λοξοτομημένες πλευρές με πλαστική ταινία. Υλικό κατάλληλο για συστήματα πλήρως επισκέψιμων υπερυψωμένων δαπέδων, σε συνδυασμό με τον μεταλλικό φορέα στήριξης, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σχετικά με το ύψος, την φόρτιση κ.λ.π. Προσφέρει οικονομία χώρου και υψηλότερες αντοχές σε φόρτιση, υγρασία και πυραντοχή. 

Στη κάτω πλευρά, κατόπιν ειδικής παραγγελίας, μπορεί να γίνει επένδυση με φύλλο γαλβανισμένης λαμαρίνας για αύξηση της αντοχής σε φόρτιση.

Πλεονεκτήματα:

-Άκαυστο

-Ακρίβεια διαστάσεων

-Γρήγορη εγκατάσταση

-Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα συστήματα δαπέδων

-Είναι οικολογικό προϊόν

-Ειδικές μορφές διαθέσιμες (Κατόπιν ειδικής παραγγελίας μπορεί να παραχθεί και με άλλα είδη επένδυσης όπως, Linoleum, HPL, Rubber, carpet, παρκέ κ.λ.π.)

-Με κατάλληλες επικαλύψεις και κατόπιν παραγγελίας μπορεί να γίνει αγώγιμη.

Προτεινόμενες εφαρμογές:

-Foyer και χώροι υποδοχής

-Χώροι γραφείων και σχεδιασμού

-Αίθουσες υπολογιστών και κέντρων ελέγχου (όπου δεν απαιτείται αγωγιμότητα)

-Χώροι εκπαίδευσης και Έρευνας

-Βιομηχανικοί χώροι και εργαστήρια

Διαθέσιμοι και άλλοι τύποι πλακών κατόπιν παραγγελίας. Επικοινωνήστε με την τεχνική μας υποστήριξη για επιπλέον πληροφορίες.

 

Τύπος πλακών Ανυδρίτη
Σύστημα Επισκέψιμο
Πάχος πυρήνα 30mm
Άνω επικάλυψη PVC
Κάτω επικάλυψη Χωρίς επικάλυψη
Αγωγιμότητα Όχι
Μήκος 600 mm
Πλάτος 600 mm
Εσωτερικού χώρου Ναι
Πυραντοχή F30
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.