☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Πλάκα υπερυψωμένου δαπέδου, τύπος FP410-30, συστήματος Hollow Floor της Weiss, από ινοπλισμένο ανυδρίτη με ειδικά διαμορφωμένες περιμετρικές πλευρές (tongue & groove), διαστάσεων 600Χ600Χ30mm. Κατανάλωση: 2,78 τεμάχια/m².
Τηλεφωνήστε για τιμή
Διαθεσιμότητα: σε 40 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Πλάκα, τύπος FP410-30, του συστήματος Hollow Floor της Weiss, από ινοπλισμένο ανυδρίτη (Calcium Sulphate), διαστάσεων 600x600x30 mm, χωρίς επικάλυψη, με λεία επιφάνεια και ειδικά διαμορφωμένες περιμετρικές πλευρές (tongue & groove) για να κολληθούν οι πλάκες μεταξύ τους χωρίς να δημιουργούν υψομετρικές διαφορές και χωρίς εμφανείς αρμούς. Στις πλευρές είναι απαραίτητη η χρήση κόλλας. Υλικό κατάλληλο για μερικώς επισκέψιμα υπερυψωμένα δάπεδα, υψηλής αντοχής σε φόρτιση. Αποτελεί σύστημα της Weiss, σε συνδυασμό με τα στηρίγματα ή και επιπλέον υποδομή εάν απαιτείται. Μετά την τοποθέτηση, μπορεί να δεχθεί όλων των ειδών τις επικαλύψεις. Η επισκεψιμότητα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή θυρίδων από το ίδιο υλικό.

Πλεονεκτήματα:

-Υψηλή αντοχή σε φόρτιση

-Είναι άκαυστο

-Λεία επιφάνεια χωρίς αρμούς

-Γρήγορη τοποθέτηση

-Μπορεί να δοθεί σε χρήση μέσα σε 24 ώρες.

-Δυνατότητα συνδυασμού με επισκέψιμα δάπεδα

-Δυνατότητα μεγάλης ποικιλίας επικαλύψεων

Προτεινόμενες εφαρμογές:

-Foyer και χώροι υποδοχής

-Μουσεία, εμπορικά κέντρα

-Χώροι γραφείων και σχεδιασμού

-Χώροι εκπαίδευσης και Έρευνας

-Βιομηχανικοί χώροι και εργαστήρια

Διαθέσιμοι και άλλοι τύποι πλακών κατόπιν παραγγελίας. Επικοινωνήστε με την τεχνική μας υποστήριξη για επιπλέον πληροφορίες.

Τύπος πλακών Ανυδρίτη
Σύστημα Μερικώς επισκέψιμο
Πάχος πυρήνα 30mm
Άνω επικάλυψη Χωρίς επικάλυψη
Κάτω επικάλυψη Χωρίς επικάλυψη
Αγωγιμότητα Όχι
Μήκος 600 mm
Πλάτος 600 mm
Εσωτερικού χώρου Ναι
Πυραντοχή F30
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.