☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Άκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης GEODRAIN DN/OD, με μερική διάτρηση 220° (τύπος LP), ακαμψία SN4, κυματοειδής εξωτερικά, λείος εσωτερικά, Φ160mm, μήκος 6,0m. Κάθε σωλήνας περιλαμβάνει και 1 μούφα με άγκιστρα. Για τη σωστή τοποθέτηση του σωλήνα στο όρυγμα φροντίστε η τυπωμένη σήμανση να βρίσκεται στην πάνω πλευρά!
€ 43,76/
Τεμάχιο
€ 7,29 (m)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 2 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Σωλήνας αποστράγγισης υπεδάφους GEODRAIN DN/OD (LP), άκαμπτος, διπλού δομημένου τοιχώματος, κυματοειδής εξωτερικά και λείος εσωτερικά. Παράγεται από ισχυρό, ανθεκτικό και υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE) και προορίζεται για την ασφαλή συλλογή και απομάκρυνση των υδάτων που βρίσκονται μέσα στο έδαφος. Έχει μερική περιμετρική διάτρηση 220° μοιρών που πραγματοποιείται συμμετρικά από ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλο το μήκος των σωλήνων (LP). Τα ειδικής γεωμετρίας τοιχώματα επιτυγχάνουν υψηλή ακαμψία δακτυλίου 4kN/m² (SN4 σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9969).
Το εξωτερικό κυματοειδές (corrugated) τοίχωμα του διευκολύνει την τοποθέτηση του σωλήνα ακολουθώντας τη μορφολογία του εδάφους και το εσωτερικό λείο (smooth) βοηθάει στην εύκολη απορροή των υδάτων. Είναι χρώματος μαύρου εξωτερικά (RAL 9004) και πράσινου εσωτερικά (RAL 6038). Το εσωτερικό φωτεινό χρώμα (RAL 6038) διευκολύνει στον έλεγχο και καθαρισμό. Είναι ανθεκτικός στην ηλιακή ακτινοβολία λόγω των ειδικών σταθεροποιητών γήρανσης. Φορτώνεται, μεταφέρεται και αποθηκεύεται εύκολα λόγω του μειωμένου βάρους του. Η χαραγμένη πλευρά χρησιμοποιείται ως οδηγός για τη σωστή εγκατάσταση των σωλήνων αποστράγγισης, προκειμένου η διάτρητη περιοχή να βρίσκεται στο πάνω μέρος των σωλήνων. Ανήκει στην κατηγορία R2 (σύμφωνα με το Γερμανικό πρότυπο DIN 4262-1).
Είναι κατάλληλοι για την αποστράγγιση υπεδάφους σε όλους τους τύπους οικιακών κτιρίων, γήπεδα και περιβάλλοντες χώρους, βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, φωτοβολταϊκά πάρκα, γεωργικές εφαρμογές, ΧΥΤΑ, ΧΑΔΑ και οδικά δίκτυα.
Οι σωλήνες με διάμετρο ΟD90, OD110, OD125, OD160 & OD200 περιλαμβάνουν μια μούφα σύνδεσης με άγκιστρα.
Οι διάμετροι OD250, OD315 & OD400 προσφέρονται με διαμορφωμένο από την παραγωγή θηλυκό άκρο και προ-εγκατεστημένο, εσωτερικά, ελαστικό δακτύλιο στεγάνωσης και διαμορφωμένο αρσενικό άκρο που έχει λείο τοίχωμα και μικρότερη εξωτερική διάμετρο.
Οι σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος HDPE GEODRAIN DN/OD (TP) όντας 100% φιλικοί προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμοι, περιλαμβάνονται στα green products.

Κατασκευαστής Κουβίδης ΑΒΕΕ
Διάμετρος Φ 160
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.