Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες
Κόλλα αφρού πολυουρεθάνης Lastofoam, φιάλη 830ml.
Διαθεσιμότητα 24 σε απόθεμα
5,15€ / Φιάλη (5,15€ / Τεμάχιο)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Σύντομη Περιγραφή
Αφρός συγκόλλησης πιστολιού, από πολυουρεθάνη, Lastofoam Styrene Adhesive, για θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης ή εξηλασμένης πολυστερίνης. Εξασφαλίζει την ταχεία τοποθέτηση των θερμομονωτικών πλακών, σε συστήματα θερμοπρόσοψης. Κατανάλωση: 6-7 m2/φιάλη.
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Παρελκόμενα
Downloads
Το Lastofoam Styrene Adhesive, είναι ειδικός αφρός πολυουρεθάνης για την συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών από στυρένιο, όπως είναι η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) και η εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS). Εξασφαλίζει την γρήγορη εφαρμογή και την καλή πρόσφυση στα διάφορα υποστρώματα όπως μπετόν, τούβλα, σοβάς κ.λ.π. Ο συγκεκριμένος τρόπος συγκόλλησης έχει ως αποτέλεσμα, ειδικά στα συστήματα εξωτερικής θερμοπρόσοψης, να μπορούν να γίνουν την ίδια ημέρα, η μηχανική στερέωση και η βασική στρώση των συστημάτων. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος 0°C - 40°C καθώς και υψηλή υγρασία.
Κατασκευαστής Ελαστοτέτ
Σύσταση κόλλας Πολυουρεθανική

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.