☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Δομική Σανίδα Rowmat, καμπύλη, κατάλληλη για κάλυψη καμπύλων επιφανειών ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών απαίτήσεων σε χώρους υψηλής υγρασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλή θερμομόνωση. Ιδανική για εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας και πλακιδίων. Διαστάσεις Σανίδας: 2500x600x22mm.
€ 0,00/
Τεμάχιο
€ 0,00 (m²)
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: σε 0 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Η Rowmat Board είναι μια ειδική σανίδα ξηράς δόμησης, κατασκευασμένη από ειδικά μελετημένη εξηλασμένη πολυστερίνη, επικαλυμμένη αμφίπλευρα από τσιμεντοειδή επίστρωση υψηλής αντοχής. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μια επιφάνεια πολύ σκληρή και άκαμπτη, ώστε να δεχθεί οποιοδήποτε πλακίδιο, τεχνητή πέτρα, σοβά είτε πατητή τσιμεντοκονία, σαν τελική επίστρωση.

Η ιδιαιτερότητα της Rowmat Board, είναι ότι παρέχει ευκολία κατά την χρήση και εφαρμογή της, λόγω του πολύ χαμηλού του βάρους της. Έχει άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες ενώ συγχρόνως παρέχει πολύ υψηλή μηχανική αντοχή στην κατασκευή.

Η Rowmαt Board είναι αδιάβροχη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον κατασκευαστικό τομέα σε ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών, όπως επενδύσεις τοίχου, δαπέδου και οροφής, μπάνια, Spa, χαμάμ, καμπίνες ντους, κ.α.

Η καμπυλότητα της συγκεκριμένης σανίδας, δίνει επιπλέον την δυνατότητα εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης της σε καμπύλες επιφάνειες ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών απαιτήσεων όπως γραφεία, μπαρ, μπανίερες, καθίσματα, αποτελώντας ταυτόχρονα το τέλειο υπόβαθρο για οποιαδήποτε επικάλυψη. 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

·      Χαμηλό Βάρος.

·      Υψηλή θερμομονωτική απόδοση.

·      Αδιάβροχη επιφάνεια.

·      Εύκολη μεταφορά και εφαρμογή.

·      Ανθεκτικότητα στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών.

·      Υψηλές αντοχές σε κάμψη, θλίψη και εφελκυσμό.

·      Προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον.

 

 Διατίθεται σε πάχη 22mm και 32mm, καθώς και σε μήκος 1,25m, κατόπιν παραγγελίας

Κατασκευαστής Hellas Stones
Εφαρμογές Επενδύσεις Δαπέδου/Τοίχου/Οροφής
Κατηγορία ακαυστότητας Class E
Ανοχή πάχους T3
Δηλωμένη τιμή θερμικής αγωγιμότητας (μετά από 25 χρόνια) 0,033 W/(m*K)
Αντοχή σε εφελκυσμό κατακόρυφα των όψεων >400 kPa
Θερμοκρασία Χρήσης από 50 έως 75 °C
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.