☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Ακροφύσιο ανάμειξης χημικών αγκυρίων FISCHER, FIS MR Plus. Κατάλληλο για την σωστή ανάμειξη των δύο συστατικών της φύσιγγας (σκληρυντής και ρητίνη), με αποτέλεσμα την ασφαλή εφαρμογή των χημικών αγκυρίων.
€ 4,85/
Τεμάχιο
*Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 4 σε απόθεμα
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Το ακροφύσιο ανάμιξης FIS MR Plus προσαρμόζεται ιδανικά στα χημικά αγκύρια της FISCHER, εφαρμόζεται σε όλα τα δομικά υλικά όπου τα χημικά αγκύρια βρίσκουν χρήση και εξασφαλίζει την ομοιογενή ανάμειξη και των δύο συστατικών κατά τη διάρκεια της εξώθησης τους από τη φύσιγγα, με αποτέλεσμα την ασφαλή και σωστή εφαρμογή των χημικών αγκυρίων.

Στη περίπτωση των συστημάτων στερέωσης με χημικό αγκύριο σε φύσιγγα, τα δύο συστατικά (σκληρυντής και ρητίνη) αναμειγνύονται και ενεργοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια έγχυσης μέσω της σπείρας στο ακροφύσιο ανάμειξης. Το σπείρωμα ανάμειξης εξασφαλίζει την ομοιόμορφη ανάμειξη των δύο συστατικών. Το ακροφύσιο ανάμειξης καταστρέφεται μετά την ανάμειξη των συστατικών της φύσιγγας. Στη συνέχεια, τοποθετείται ένα νέο ακροφύσιο ώστε να επαναχρησιμοποιηθεί η φύσιγγα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη χρησιμοποιείτε ακροφύσια ανάμειξης χωρίς σπέιρωμα ανάμειξης.

Κατασκευαστής Fischer Hellas
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.