☎  2102209387 - 2310250525
el
el
en
Επιλέξτε Κατάστημα:
Θεσσαλονίκη
0
Σύντομη Περιγραφή
Έτοιμη διαμορφωμένη μεμβράνη από εύκαμπτο πολυπροπυλένιο χρώματος μαύρου, στις επιθυμητές διαστάσεις και σχήμα ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατασκευής. Κατάλληλη για μικρές δεξαμενές νερού ή άλλων υγρών.
Τηλεφωνήστε για τιμή
Διαθεσιμότητα: σε 15 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
  
  
Χαρακτηριστικά
  
  
Παρελκόμενα
  
  
Downloads
  
  

Οι FPP μεμβράνες από εύκαμπτο πολυπροπυλένιο είναι ένα νέο πολυμερές υλικό με έναν εξαιρετικό συνδυασμό των χαρακτηριστικών του: πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες, άριστη ESCR, ευελιξία ανώτερη από πολυαιθυλένιο, εξαιρετική ικανότητα συγκόλλησης και επισκευής, ελαφρύτερο βάρος ανά τ.μ. και χαμηλό συντελεστή γραμμικής θερμικής διαστολής. Τα πλεονεκτήματα αυτά είναι μια άριστη επιλογή για πολλές εφαρμογές που απαιτούν αντοχή σε συνδυασμό με την ευελιξία και την ευκολία της εγκατάστασης.

 

Οι εύκαμπτες αυτές μεμβράνες χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία εφαρμογών, όπως:

- Υδατοκαλλιέργεια , σε δεξαμενές νερού για ψάρια εκτροφής.

- Δεξαμενές νερού , για τη συλλογή βρόχινου νερού, πριν να φτάσει στη θάλασσα.

- Δεξαμενές , δευτερεύουσα επένδυση για την πρόληψη της ρύπανσης σε περίπτωση διαρροής ή διαρροή επικίνδυνων χημικών ουσιών.

- Δεξαμενές υγρών αποβλήτων , για την προστασία των υπόγειων υδάτων (πηγές ή ρυάκια).

- Επένδυση λιμνούλας , για τεχνητές λίμνες και την άρδευση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

- Προστασία ταμιευτήρων νερού (λίμνες) , για τη σταθεροποίηση του εδάφους.

- Κανάλια άρδευσης , για μια οικονομική εναλλακτική λύση σε σκυρόδεμα και πατημένο χώμα για τη μεταφορά του νερού και την άρδευση μεγάλων εκτάσεων. Επίσης, χρησιμοποιείται για να μειώσει η διαρροή από τις υπάρχουσες συγκεκριμένες επενδύσεις που επιδεινώθηκαν.

- Φράγματα της Γης , για τη σταθεροποίηση του εδάφους.

- Υγειονομική ταφή & επένδυση αποβλήτων , για την προστασία του εδάφους από τη μόλυνση του νερού.

- Υγειονομική ταφή & κάλυψη των αποβλήτων , για να αποτρέπει τη ροή ρευστού στον χώρο υγειονομικής ταφής, για να παγιδεύουν και να διαφεύγουν σωστά τα αέρια που παράγονται κατά τη διάρκεια της αποσύνθεσης των οργανικών αποβλήτων και να επιτρέπουν την αποτελεσματική αποκατάσταση της φυτοκάλυψης και την αποκατάσταση της περιοχής.

- Τούνελ , προστατεύοντας τη δομή έναντι υγρασίας και πίεσης του νερού.

- Υπόγεια μόνωση , από χημικά εργοστάσια, σταθμούς βενζίνης και δρόμους για την αποφυγή χημικών, του πετρελαίου κλπ. από ρυπαίνουν το υπόγειο νερό σε περίπτωση διαρροής.

- Εξόρυξη , για την πρόληψη της μόλυνσης του εδάφους και των υπόγειων υδάτων και επιτρέπει την εξαγωγή των πολύτιμων μετάλλων από την απόπλυση σωρού, χρησιμοποιώντας χημικά διαλύματα.

- Μόνωση των κτιρίων και κατασκευών έργων

- Λεκάνες εξάτμισης

Κατασκευαστής Πλαστικά Κρήτης
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παροχή της Baufox θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστοποιητικά του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Baufox.